Zrinjski-Igokea

Zrinjski poziva publiku na podršku: Najteži protivnik do sada

"Ovo nam je najteži protivnik do sada, mada smo ih pobjedili u njihovoj dvorani ove godine. Čeka nas izuzetno teška utakmica, jedna od utakmica koju moramo pobijediti".
Sport / Košarka | 24. 04. 2018. u 14:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog kluba Zrinjski, tijekom utorka održana je konferencija za medije uoči utakmice sa Igokeom iz Aleksandrovca.

"Ovo nam je najteži protivnik do sada, mada smo ih pobjedili u njihovoj dvorani ove godine. Čeka nas izuzetno teška utakmica, jedna od utakmica koju moramo pobijediti. Što se tiče naše igre kući, ja mislim da ćemo uz naš makismalan angažman i energiju, te uz podršku publike pokušati ostvariti pobjedu", rekao je trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

"Ekipa je full spremna i sigurno želi pobjediti jer svi znamo šta ova utakmica nosi i kao što je rekao trener svi će dati 100% od sebe da bi pobjedili ovu utakmicu. Ja bih ovim putem pozvao navijače jer momčad poput Igokee ne možemo bez šestog igrača dobiti i mi ćemo dati sve od sebe da pobjedimo ovu utakmicu", kazao je kapetan Zrinjskog Ljubo Šamadan. 

Bljesak.info / Detalj s konferencije za medije

Ukoliko ostvari pobjedu, Zrinjski bi izborio prednost domaćeg terena uoči polufinalne serije košarkaškog prvenstva BiH. Utakmica protiv Igokee se igra 25.4. od 19 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

"Treba nam puno bolja igra nego što smo imali u zadnjoj utakmici. Nadam se da ćemo biti koncentrirani svih 40 minuta, te da neće biti propadanja kao u Sarajevu te da ćemo odigrati u tragu onih utakmica u ABA Ligi i bh. Prvenstvu. Vjerujem u momke i vjerujem u ovo što smo radili cijelo vrijeme i da ćemo nastojati pod svaku cijenu ići na glavu te ostvariti pobjedu", rezimirao je Vlašić.

Kopirati
Drag cursor here to close