Iz lošeg u gore

I u 2022. ništa novo: Očajna BiH izgubila u Zenici od Gruzije

Bosanskohercegovačka reprezentacija izgubila je i u prvoj utakmici u 2022. godini. U Zenici ju je pobijedila Gruzija.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2022. u 22:33 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protivnici reprezentacije Bosne i Hercegovine sve su manjeg ugleda, ali rezultati se ne mijenjaju. Odnosno sve su gori. BiH je izgubila i četvrtu utakmicu zaredom, prvu u 2022. godini.

U Zenici je gostovala Gruzija, 86. reprezentacija s Fifine ljestvice, koja je odnijela pobjedu 1:0. Jedini pogodak djelo je igrača koji se zove Budu Zivzivadze i koji igra u Mađarskoj. 

Zivzivadze je u 49. minuti iskoristio jednu dobru kontru svoje momčadi. Gruzijci su mogli i do drugog pogotka, no Kvaratskhelia je pogodio gredu.

Domaći su imali nekakvu inicijativu i svoje šanse, no nisu napravili ništa posebno, pa ih je jedva dvije tisuće gledatelja na tribinama Bilinog polja poprilično izvrijeđalo.

Sljedeću utakmicu reprezentacija će imati već u utorak, na istom mjestu, a prilika da se popravi dojam bit će protiv reprezentacije Luksemburga.
 
Inače, Petev je i za ove dvije prilično neatraktivne prijateljske utakmice pozvao opet iste igrače kao iz kvalifikacija, bez obzira u kakvoj su formi i igraju li za klubove, a opet je posve ignorirao Premijer ligu.
 
Nije pozvao ni Nemanju Bilbiju, unatoč tome što golgeter Zrinjskog ima jedan od najboljih nizova u svijetu, no i to samo govori kakav je Petev trener i kako sastavlja ekipu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close