Vukovi potučeni

Hrvatski branič kriv za poraz Wolfsburga u Moenchengladbachu

Za Wolfsburg su nastupila dvojica hrvatskih nogometaša. Veznjak Josip Brekalo ušao je u igru u 60. minuti i u 70. je pokušao iz daljine, ali neprecizno, dok je stoper Marin Pongračić igrao do 72. minute.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2020. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Marin Pongračić odlično je krenuo nakon korona stanke, ali je zadnje dvije utakmice Vukova obilježio svojim pogreškama

U 32. kolu Bundeslige Borussia Moenchengladbach u utorak je kod kuće dobila Wolfsburg s 3:0, izborivši važnu pobjedu za plasman u Ligu prvaka.

Domaćini su nakon prvog poluvremena vodili s 2:0. U 10. minuti iz kontranapada zabio je veznjak Jonas Hofmann, a isti igrač je u 30. minuti nakon lijepe akcije povisio na 2:0.

U 65. minuti pogrešno dodavanje stopera Brooksa u vlastitoj polovici omogućilo je brzu polukontru Borussije, koju je realizirao Lars Stindl za konačnih 3:0.

Za Wolfsburg su nastupila obojica hrvatskih nogometaša. Veznjak Josip Brekalo ušao je u igru u 60. minuti i u 70. je pokušao iz daljine, ali neprecizno, dok je stoper Marin Pongračić igrao do 72. minute.

Pongračić je krivac je za prva dva gola, a dobio je i žuti karton.

Biti krivcem za dva protivnička pogotka zasigurno nije preporuka za reprezentaciju Hrvatske, ali Pongračić je još uvijek relativno mlad i mnogi se slažu da njegovo vrijeme u Bundeligi, a moguće i među Vatrenima, tek dolazi.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close