Planovi za polusezonu

Jusufbegović o pojačanjima: Primarne su nam dvije pozicije

Novi trener Veleža Nedim Jusufbegović za klupski YouTube kanal govorio o svojim planovima za predstojeću polusezonu, ali i tome kako je došlo do toga da se vrati u ovaj klub.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2022. u 10:26 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podsjetimo, nakon razlaza s Amarom Osimom Velež se okrenuo svom bivšem treneru koji je vodio prvu momčad Veleža od 2013. do 2015. godine.
 
"Da budem iskren, kontakti su postojali još ljetos. Još tada sam obavio razgovore s ljudima koji su tada bili u klubu. Dok je Velež imao trenera nisam imao nikakve kontakte, jer nemam običaj da razgovaram s klubovima koji imaju trenera, iz nekog poštovanja prema kolegama, ali u momentu kada je Velež ostao bez trenera izrazio sam spremnost da ponovno ostvarimo kontakt. Odgovorio sam na poziv Veleža i pristao sam, prije svega na moje veliko zadovoljstvo", kazao je Jusufbegović.
 
Novi/stari trener preuzeo je Velež u trenutku kada je bodovno jednako udaljen od mjesta koja vode u Europu i zone ispadanja.
 
 
"Sezona je bila turbulentna, ali to je sve posljedica velikih promjena. Došao je novi trener, uprava se promijenila, ali sve što se događalo oko stadiona utjecalo je na to da se ostvari rezultat koji nije zadovoljavajući. Međutim, takva je bila i prethodna sezona, kada je na pauzi Velež ostvario identičan broj bodova. Mislim da je Velež napredovao organizacijski pa i financijski, pa bi i rezultati to trebali pratiti. Napredak na tom polju je nešto što sam si postavio kao cilj", dodao je Jusufbegović.
 
Novi trener istaknuo je kako početak priprema za nastavak sezone još nije definiran, ali da se zna kako će 29. siječnja Rođeni opet u Tursku. Tamo će biti 12 dana i igrati četiri prijateljske utakmice.
 
Do početka priprema Velež bi trebao dobiti i neka pojačanja, a zasad se samo radi na tome.  
 
"Aktivni smo na tržištu, to je sve mogu reći jer trudim se da ne idemo puno u javnost, nije mi drago kada iscure neke stvari. Gledat ćemo da se pojačamo u zadnjoj liniji, na pozicijama stopera i lijevog beka. To su primarne pozicije, a volio bih i jednog brzog igrača u igri prema naprijed. Imamo konkretne razgovore, ali još je rano za realizaciju, jer čekamo da se otvore i neke druge opcije", zaključio je Jusufbegović.
 
Kopirati
Drag cursor here to close