Steže se obruč?

Hoeneß i Salihamidžić osobno nadgledali Kovačev trening

Hoeneß je u utorak s prozora svoga ureda pažljivo motrio tajni trening tima, a ponešto diskretnije na prozoru je stajao i sportski direktor Salihamidžić.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2018. u 23:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč nenadanoj rezultatskoj krizi u koju je upao FC Bayern, čini se kako je trener Niko Kovač dobio jamstvo šefova kluba za ostanak na klupi Bavaraca.

Prije svega je to predsjednik Uli Hoeneß jasno istaknuo prije reprezentativne stanke.

Međutim, Hoeneß je u utorak s prozora svoga ureda pažljivo motrio tajni trening tima, a ponešto diskretnije na prozoru je stajao i sportski direktor Salihamidžić.

Hoeneß i Salihamidžić skenirali su trening desetak minuta, diskutirajući pritom o onome što se događalo ispred njih, piše Bild.

Uoči važne prvenstvene utakmice protiv Wolfsburga, koja je na rasporedu u subotu, Kovač je proveo nešto više od dva sata na treningu sa svojim igračima koji nisu imali reprezentativne obveze.

Kovač je na raspolaganju imao ukupno devet prvotimaca, među kojima su bili i Robben, Ribéry i Goretzka, a pored taktičkih vježbi, nogometaši su na dnevnom redu imali i igru s loptom.

Trener Bayerna pokušava na sve načine probuditi i motivirati svoje igrače, a vodstvo kluba svjesno je kako rezultatska kriza ne smije potrajati.

Jesu li se Uli Hoeneß i Hasan Salihamidžić željeli uvjeriti kakvi su odnosi između trenera i igrača ili su ih zanimale Kovačeve trenerske metode, podjednako je važno za sudbinu bivšeg hrvatskog izbornika.

Kopirati
Drag cursor here to close