Potres na sceni?

Hoće li Pep Guardiola ovoga ljeta preuzeti Juventus?

"Doznao sam da je Pep Guardiola već postigao verbalni dogovor s Juventusom za iduće četiri sezone", tvrdi talijanski novinar Luigi Guelpa, čovjek koji je prvi objavio da će Cristiano Ronaldo potpisati za Juventus.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2019. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Massimiliano Allegri se žestoko posvađao s predsjednikom Juventusa nakon poraza od Atletica i na klupi će ga zamijeniti Pep Guardiola, tvrdi talijanski novinar koji je otkrio da u Juve stiže Cristiano Ronaldo.

"Doznao sam da je Pep Guardiola već postigao verbalni dogovor s Juventusom za iduće četiri sezone", tvrdi talijanski novinar Luigi Guelpa, čovjek koji je prvi objavio da će Cristiano Ronaldo potpisati za Juventus.

Guelpa je uvjeren da je španjolski trener dao svoju riječ Juventusu i da će zamijeniti na klupi momčadi iz Torina Massimiliana Allegrija koji je osvojio četiri uzastopne dvostruke krune, ali nikako da ode do kraja i uzme trofej Lige prvaka.

- Da je Pep dogovorio s Juventusom rekla mi je ista osoba od koje sam prošle godine dozna da u klub dolazi Cristiano Ronaldo - rekao je Guelpa za Radio CRC

Pep Guardiola je pod ugovorom s Manchester Cityjem do 2021. godine, ali izgleda da se odlučio na novi izazov u karijeri. Osvajao je prvenstva u Španjolskoj, Njemačkoj i Engleskoj, a u Italiji još uvijek nije imao priliku raditi.

Corriere dello Sport: Allegri pred otkazom

Ovoj vijesti u prilog ide i informacija Corriere dello Sporta oko velike svađe Massimiliana Allegrija s predsjednikom kluba Andreom Agnellijem. Trener je očekivao podršku nakon poraza 2-0 kod Atletico Madrida u Ligi prvaka, ali ju nije dobio i sada je pred otkazom.

On bi mogao put Engleske gdje ga želi nekoliko klubova, ali i u Španjolsku. Prošloga ljeta su ga zvali Arsenal, Manchester United, Chelsea, Real Madrid.

Što bi bilo s Mandžukićem?

Dolazak Pepa Guardiole u Juventus mogao bi, eventualno, značiti i kraj Mandžukićevog boravka tamo.

Mandžukić je upravo dogovorio novi ugovor s Juventusom do 2021. godine, ali ako u klub stigne Pep Guardiola, teško da će Hrvat htjeti ostati u Torinu.

Kao trener, Guardiola ga nikada nije zavolio, jer se njegovu nogometnu filozofiju ne uklapa. Zbog njega je Mandžukić morao otići iz Bayerna, a pale su i neke teže riječi u tim vremenima.

S druge strane, Mandžukić je posljednjih godina postao kultna figura u Juventusu, jedan od kapetana momčadi i navijači ga obožavaju. A možda je i Mandžo u zalasku karijere spreman i željan Španjolcu pokazati koliko je dobar, koliko je pogriješio u njegovoj procjeni... I dokazati mu koliko Juventus treba "ratnika" Mandžukića.

Kopirati
Drag cursor here to close