Joshua Zirkze

Hit Serie A mjesec dana bez najboljeg igrača

Nizozemski nogometaš se ozlijedio na posljednjem ogledu kod Intera te neće moći pomoći svom klubu u ključnoj fazi sezone kada se Bologna bori za odlazak u Ligu prvaka iduće sezone.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2024. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reuters / Joshua Zirkze

Bologna, najugodnije iznenađenje aktualne sezone talijanske Serie A, morat će mjesec dana biti bez svog najboljeg nogometaša, 22-godišnjeg Joshue Zirkzeea, zbog njegove ozljede mišića.

Nizozemski nogometaš se ozlijedio na posljednjem ogledu kod Intera te neće moći pomoći svom klubu u ključnoj fazi sezone kada se Bologna bori za odlazak u Ligu prvaka iduće sezone. Trenutačno je Bologna na četvrtom mjestu ljestvice, koje donosi igranje Lige prvaka. Ima tri boda više od pete Rome te četiri više od Atalante koja je na šestom mjestu, prenosi Hina.

Zirkzee je ranije u karijeri nosio dres Bayerna, a ujedno je na posudbi igrao u Parmi i Anderlechtu. U Bologni je od 2022. godine, a trenutačno je na deset ligaških pogodaka te je na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca. Uvjerljivo prvi je napadač Intera Lautaro Martinez koji je postigao 23 gola.

Talijanski mediji ranije su pisali kako postoji veliki interes za Zirkzeea od strane Milana, Arsenala i Manchester Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close