Englez na klupi Kanade

Herdman: Igrat ćemo bez straha

"Ovo je trenutak o kojem smo svi sanjali, vidjeti Kanadu u ždrijebu u jednom od šešira.Vjerujem da ćete u Kataru vidjeti jednu novu Kanadu. Ući ćemo bez straha, znajući da smo momčad izgradili na hrabrosti i odlučnosti" poručuje Herdman.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2022. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća nepoznanica za preostale tri reprezentacije u skupinu F u Kataru je svakako Kanada. Selekcija koja će tek treći put u svojoj povijesti zaigrati na završnom turniru, koja je posljednji put igrala u Meksiku 1986. godine. Kanađana smo godinama gledali kroz nastupe u kvalifikacijama odnosno na Gold Cupu, međutim posljednjih godina su strašno napredovali zahvaljujući nekolicini mladih igrača koji su jednostavno eksplodirali igrači poput Alphonsa Daviesa, Jonathana Davida, Atibe Hutchinsona, Osoria, Larina.

Fizički svakako možemo očekivati jednu vrlo dobro pripremljenu reprezentaciju, za taktiku će biti zadužen Englez na klupi John Herdman. Najveći hendikep ovoj reprezentaciji će biti svakako manjak iskustva i činjenica da su imali jako malo mogućnosti da igraju protiv najboljih prije svega europskih selekcija.

"Ovo je trenutak o kojem smo svi sanjali, vidjeti Kanadu u ždrijebu u jednom od šešira.Vjerujem da ćete u Kataru vidjeti jednu novu Kanadu. Ući ćemo bez straha, znajući da smo momčad izgradili na hrabrosti i odlučnosti. Pred nama je jedna velika prilika, sada je Kanada na velikoj sceni. Znamo protiv kakvih protivnika igramo. Belgije koja je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu. Hrvatska je na posljednjem turniru bila druga, ovo je velika prilika za ovu zemlju, igrače, lično, profesionalno, tim i državu", rekao je Herdman.

Kopirati
Drag cursor here to close