Sedmi put zaredom u prvenstvu

Haaland nastavio zabijati

Norvežanin je postao prvi igrač Manchester Cityja koji je postigao pogodak na prva četiri premierligaška gostovanja. Ujedno Haaland je sedmi put zaredom strijelac u prvenstvu. Za sada je na 11 golova u prvenstvu i tri u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2022. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Erling Haaland nastavio je svoj impresivni niz od dolaska u Premiership. Danas je njegov Manchester City slavio u gostima protiv Wolverhampton 3:0.

Domaći igrači su samo jednom uspjeli dodirnuti loptu prije nego što će Grealish za 55 sekundi spakovati najbrži gol ove sezone. Akciju su odradili Kevin De Bruyne i Phil Foden, Kevin je bio asistent. Već u 16. minuti sjajni Erling Haaland povisio je na 0:2, udarcem s ruba kaznenog prostora poslao je loptu u donji desni kut.

Norvežanin je tako postao prvi igrač Manchester Cityja koji je postigao pogodak na prva četiri premierligaška gostovanja. Ujedno Halland je
sedmi put zaredom strijelac u prvenstvu. Za sada je na 11 golova u prvenstvu i tri u Ligi prvaka. Od 33. minute Wolverhampton je igrao s igračem manje nakon isključenja Nathana Collinsa koji je đonom neoprezno nasrnuo na Grealisha. Takav Wolverhampton bez Raula Jimeneza, Diega Coste koji još nije spreman, nije imao šanse.
Pokazalo se da je konačnih 0:3 postavio u 69. minuti Phil Foden na asistenciju Kevina de Bruynea.

Newcastle je upisao još jedan remi, peti ove sezone, pa je sada šest kola bez pobjeda. S druge strane Bournemouth je osvojio pet bodova od raspoloživih devet pod privremenim menadžerom Garyjem O'Neilom i ostao je na 12. mjestu. Danas je Bournemouth golom Billinga vodio pet minuta, a onda je najskuplje pojačanje "Svraka"
Isak realizirao jedanaesterac za konačnih 1:1.

Kopirati
Drag cursor here to close