Antony debitirao golom

Manchester United nadigrao Arsenal

Arsenal ostaje na vrhu. Međutim, nakon odličnog starta sezone, menadžer Mikel Arteta ima razloga biti zabrinut jer je ovo bila prva utakmica protiv jedne od onih momčadi kojeg spadaju u neko TOP 5 društvo Premiershipa.
Sport / Nogomet | 04. 09. 2022. u 20:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prije današnjeg derbija Arsenal daleko bolje kotirao, po rezultatima, formi, tabeli, Manchester United je svoju najbolju utamicu ove sezone odigrao baš danas. "Crveni vragovi" su se u pravom trenutku vratili u život. Uspjeli su povezati dvije pobjede, došli su neki novi igrači i nakon turbuletnog perioda izgledaju
puno bolje.

Najskupljem ovoljetnom pojačanju vrijednom 85 milijuna funti, Antonyju trebalo je 35.minuta za prvi gol. Kombinirali su veznjaci Manchester Uniteda, lopta je došla do Marcusa Rashforda koji je proslijedio za Antonyja, a nekadašnji igrač Ajaxa pogađa donji lijevi ugao pored Aarona Ramsdalea.

Za Topnike je u 60. minuti izjednačio Bukayo Saka, ali je onda Rashford stupio na scenu. Postigao je dva gola u razmaku od devet minuta i sigurno slavlje Uniteda. Bruno Fernandes je bio asistent kod prvog gola, Eriksen kod drugog. Arsenal ostaje na vrhu. Međutim, nakon odličnog starta sezone, menadžer Mikel Arteta ima razloga biti zabrinut jer je ovo bila prva utakmica protiv jedne od onih momčadi kojeg spadaju u neko TOP 5 društvo Premiershipa.

Jeste imao Arsenal svoje prilike, ali ipak, ovo je uvjerljiv poraz. Arsenal je još uvijek prvi s 15 bodova, dok se United probio na peto mjesto s 12 bodova.

Još uvjerljivi od Manchestera danas je bio Brighton koji je razmontirao Leicester 5:2 iako je na poluvremenu bilo 2:2. Brighton je najprije autogolom Lukea Thomasa i golom Moisesa Caiceda preokrenuo vodstvo koje je Leicesteru donio Kelechi Ihenacho, a potom je Patson Daka poravnao rezultat.

U drugom dijelu zabijao je samo Brighton, a Mac Allister je okrunio utakmicu sjajnim golom iz slobodnjaka u sedmoj minuti nadoknade. Prije nego što je Argentinac stavio točku na "i", za vodstvo Brightona 3:2 zabio je Leandro Trossard na asistenciju Pascala Grossa koji je u prvom kolu srušio Manchester United. Za 4:2 s bijele točke zabio je također Mac Allister.

Kopirati
Drag cursor here to close