Mnoge iznenadio

Gvardiol se oglasio nakon prvih kritika u Engleskoj

Zbog lošeg postavljanja kod drugog pogotka Bluesa hrvatski se nogometaš našao na udaru kritika engleskih medija, ali sve je iznenadio potezom nakon utakmice
Sport / Nogomet | 14. 11. 2023. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joško Gvardiol stigao je na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za ključni ciklus kvalifikacija za Euro 2024., ali još je uvijek u fokusu njegova igra na susretu Manchester Cityja i Chesleaja (4:4).

Zbog lošeg postavljanja kod drugog pogotka Bluesa hrvatski se nogometaš našao na udaru kritika engleskih medija, ali sve je iznenadio potezom nakon utakmice. Na službenom profilu na Facebooku objavio je fotografiju s utakmice s kratkom porukom isprike za navijače.

"Žao mi je", poručio je Gvardiol uz emotikon slomljenog srca, a to je ugodno iznenadilo navijače Manchester Cityja, koji tvrde da nema potrebe da im se Hrvat ispričava, prenosi Gol.hr

"Možda nije odigrao svoju najbolju utakmicu protiv Chelseaja, ali jednostavno ne mora reći da mu je žao. Svakom se igraču možete dogoditi ovako nešto, to je sastavni dio života nogometaša", poručili su na stranici Manchester City News.

Manje je važno je li tu poruku napisao sam Gvardiol ili administratori njegove stranice, ali je očito da je Gvardiolu bilo bitno da se ta poruka vidi, nastavlja se u tekstu, a potom navodi: "Šteta je što Gvardiol misli da se treba ispričavati. Protiv Chelseaja možda i nije odigrao svoju najbolju utakmicu, ali za isprikom nema potrebe. Svakom se igraču može dogoditi takva utakmice. To je jednostavno dio igre."

Kopirati
Drag cursor here to close