City ispustio dva boda

Guardiola: Nisam mijenjao momčad jer sam bio zadovoljan

"Nisam mijenjao momčad jer sam bio zadovoljan kako igraju. Sve je bilo kako treba, samo što nismo zabili. To je bila jedina greška, nažalost najvažnija", rekao je Guardiola nakon meča.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2022. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije došao u najboljem trenutku iako možda na kraju neće ništa značiti. Manchester City nije uspio pobjediti Crystal Palace što je svakako veliko iznenađenje. Bod Palaca koji je probudio nadu navijačima Liverpoola da bi se situacija u nastavku sezone mogla zakomplicirati. U zadnje četiri utakmice City je izgubio od Tottenhama, sada bod od Palaca. Prvi put pod vodstvom Guardiole u dvije uzastopne utakmice nisu zabili gol – prvo protiv Sportinga u Ligi prvaka i večeras protiv Palacea. Oba puta bilo je 0:0, što može biti malo upozorenje za Pepa.

Mnogima je bilo čudno da trener engleskog prvaka u 90 minuta nije napravio nikakve promjene.

"Nisam mijenjao momčad jer sam bio zadovoljan kako igraju. Sve je bilo kako treba, samo što nismo zabili. To je bila jedina greška, nažalost najvažnija. Sreća ne postoji u nogometu. Golovi se moraju postići, a mi to ovaj put nismo učinili", rekao je Pep Guardiola nakon utakmice i dodao:

"Ova momčad koja je igrala večeras, igrala je u prethodnim utakmicama i igrat će u sljedećim."

Kopirati
Drag cursor here to close