Treči put zaredom u polufinalu Lige prvaka

Guardiola: Imali smo puno sreće prije nego smo promašili penal

"Naravno da sam sretan, biti tri godine zaredom u polufinalu Lige prvaka nije mala stvar. Mučili smo se u prvom poluvremenu. Mučili smo se s Comanom", pojasnio je Pep.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2023. u 00:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treću sezonu zaredom Manchester City je u polufinalu Lige prvaka. Drugi put je prepreka za polufinale bio jedan klub iz Njemačke. Nakon Borussije Dortmund, sada su sredili i Bayern. Možda i lakše nego što su očekivali. Glavninu posla City je obavio u prvoj utakmici.

"Naravno da sam sretan, biti tri godine zaredom u polufinalu Lige prvaka nije mala stvar. Mučili smo se u prvom poluvremenu. Mučili smo se s Comanom. Teško smo za zaustavljali i imali smo puno sreće prije nego smo promašili penal. Imali su dvije, tri odlične šanse i moglo se svašta dogoditi, ali dobro smo se branili", za BT Sport je nakon susreta rekao trener Cityja Pep Guardiola pa je dodao:

"Haalandova završnica i gol su bili stvarno jako dobri. I dalje ne mogu vjerovati da je tako mlad. Ova momčad ima iskustvo za ovo natjecanje, igrači osjećaju da je ovo taj trenutak. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje nego prvo. No, iscrpljeni smo. Ne znam kako ćemo se oporaviti za utakmicu protiv Sheffield Uniteda u polufinalu FA kupa u subotu," naglasio je Guardiola nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close