Što će reći sud?

Grant optužen za višestruko spolno uznemiravanje

"Oduvijek sam se prema ženama odnosio s poštovnjem te nikada nisam imao namjeru nekoga povrijediti. Žao mi je ako sam to učinio i kajem se" rekao je izraelski trener.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2022. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je klupu reprezentacije, lipnja 2006. godine Avram Grant dolazi u Engleskz, te preuzima mjesto tehničkog direktora Portsmoutha, gdje je u to vrijeme trener bio Harry Redknapp, no vrlo brzo stiže daleko veći izazov. Njegov veliki prijatelj Roman Abramovič u srpnju 2007. godine poziva ga u Chelsea, gdje preuzima dužnost sportskog direktora i usko surađuje s tadašnjim menadžerom Chelseaja Joseom Mourinhom.

Samo dva mjeseca nakon početka sezone Mourinho nakon sukoba s Abramovičem napušta klub, a dužnost trenera preuzima upravo Grant. Nije ništa osvojio te sezone iako je bio blizu, čak i da uzme naslov prvaka Europe. Nakon Chelseja je radio u West Hamu, Partizanu, tri godine je bio izbornik Gane.

Posljednjih dana je ponovo u centru pažnje. Izraelski trener optužen je za višestruku spolno uznemiravanje mlađih djevojaka. Čak tri se pojavile u medijima sve je objavljeno prošlog četvrtka na izraleskoj televiziji

" Samo sam gledala u strop auta. Htjela sam gledati bilo gdje dok nije završilo" tvrdi jedna od pomenutih žena.

Druga opet tvrdi kako joj je Grant jedno vrijeme stalno fotografije i poruke, tu je jednom prilikom silom pokušao natjerati da uđe u automobil.

"Nadala sam se da će prestati, ali i dalje me hvatao. Odgurnula sam ga koliko sam mogla, otvorila vrata i pobjegla. Ušla sam u svoj auto, zaključala se i rekla si da se to ne događa. Vidjela sam ga da odlazi" ispričala je.

Treća žena je rekla da ju je pozvao u svoj stan, odveo u spavaću sobu i gurao njezinu glavu prema svom penisu, a prije toga joj je platio 234 funte. Tada je služila vojni rok, a obećao joj je da će je zaposliti.

"Oduvijek sam se prema ženama odnosio s poštovnjem te nikada nisam imao namjeru nekoga povrijediti. Žao mi je ako sam to učinio i kajem se" rekao je izraelski trener.

Kopirati
Drag cursor here to close