Tko je nasljednik?

Granić više nije trener Posušja

Posušje u ovom trenutku ima 24 boda samo tri više od posljednjeg Igmana, pa momčad u nastavku očekuje borba za opstanak. S kojim trenerom to nam ostaje da vidimo.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2023. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Granić više nije šef stručnog stožera. Jednoglasnom odlukom UO HŠK Posušje Granić razriješen dužnosti nakon 14 utakmica.

Jedan od razloga svakako leži u činjenici što momčad Posušja u drugom dijelu sezone, bolje rečeno u ovom proljetnom, nije ostvarila niti jednu pobjedu. U pet utakmica osvojen je bod protiv Leotara, dok je Posušje u posljednja tri kola poraženo od Zrinjskog, Širokog Brijega i Sarajeva. Posljednju pobjedu u prvenstvu Posušje je ostvarilo 13. studenog kada je savladana Sloboda 2:1. U saopćenju kluba stoji sljedeće:

"Ovim putem obavještavamo javnost kako je na sjednici UO HŠK Posušje jednoglasno gospodin Goran Granić razriješen dužnosti šefa stručnog stožera HŠK Posušje. Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Graniću na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku njegove karijere. Hvala Grana!"

Posušje u ovom trenutku ima 24 boda samo tri više od posljednjeg Igmana, pa momčad u nastavku očekuje borba za opstanak. S kojim trenerom to nam ostaje da vidimo. Zanimljivo, u prvom sljedećem kolu nakon reprezentativne pauze, Posušje gostuje kod direktnog konkurenta, Igmana.

Kopirati
Drag cursor here to close