Protiv Zrinjskog i Veleža

Predsjednik HŠK Posušje smanjio plaće igračima zbog nezalaganja na terenu

''Svi igrači i stručni stožer kažnjavaju se s postotkom smanjenja plaće za sljedeći mjesec'', rekao je Sesar.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2023. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svim igračima i članovima stručnog stožera HŠK ''Posušje'' bit će smanjenje plaće zbog nezalaganja na utakmicama između Zrinjskog i Veleža.

Ova informacija potvrđena je na službenim stranicima kluba.

''Kao predsjednik kluba gledam da što manje ulazim u svlačionicu, jer vođenje seniorske momčadi je prije svega posao trenera sa svojim pomoćnicima i sportskog direktora. Moj posao je da klub organizacijski i financijski besprijekorno funkcionira'', rekao je na samom početku Sesar.

Ipak, kaže, mora intervenirati kada dođe do ''sramoćenja imena i grba kluba''.

''Kada dođe do sramoćenja imena i grba kluba, što ja vidim na početku proljetnog dijela prvenstva, i to nezalaganjem ekipe i ponašanjem pojedinaca posebno na utakmicama s HŠK Zrinjski Mostar i FK Velež, moram reagirati.

Tada ja kao predsjednik HŠK Posušje ulazim u svlačionicu i povlačim jasne i odgovorne poteze. Svi igrači i stručni stožer kažnjavaju se s postotkom smanjenja plaće za sljedeći mjesec. Ako angažman bude na maksimumu kao što i priliči borbi za dres HŠK Posušje, ova odluka će se poništiti. Tu mogućnost već imate u sljedećem kolu pred našim navijačima”, poručio je Sesar.

Kopirati
Drag cursor here to close