Napravljene preinake na gostujućoj tribini

Gosti će moći na Veležov stadion? "Uradili smo apsolutno sve što je Savez od nas tražio"

"Upoznali smo ih sa preinakama i poslali dopis sa slikama i čekamo da nam Savez odgovori i iskreno se nadamo da ćemo dobiti zeleno svjetlo", odgovorila je za Bljesak.info.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2023. u 17:53 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Učinili smo sve što je Nogometni savez BiH tražio od nas", kazala je za Bljesak.info Emina Ćorić, glasnogovornica FK Velež iz Mostara.

"Tražili su da se spusti zaštitna ograda, da se postave stolice, da se postavi WC i skine "krov" i apsolutno sve smo ispunili", kazala je, te dodala kako sada čekaju "zeleno svjetlo".

Bljesak.info / Tribina za gostujuće navijače

"Upoznali smo ih sa preinakama i poslali dopis sa slikama i čekamo da nam Savez odgovori i iskreno se nadamo da ćemo dobiti zeleno svjetlo", odgovorila je za Bljesak.info.

Bljesak.info / Tribina za gostujuće navijače

"Nadamo se također da ćemo to zeleno svjetlo dobiti do gradskog derbija jer mislim da svi zaslužuju gledati jednu od najvećih utakmica u državi u vrhunskoj atmosferi", zaključila je Ćorić.

Podsjetimo, montažna tribina izazvala je burne reakcije u Bosni i Hercegovini, a i sam Savez je u više navrata proglasio neuvjetnom nakon čega gostujućim navijačima nije bio dozvoljen dolazak na Arenu "Rođeni".

Bljesak.info / Tribina za gostujuće navijače

Navijači FK Velež, Red Army, više puta solidarizirali su se sa gostujućim navijačima te su bojkotirali domaće utakmice (iznimka je bila protiv FK željezničar), pa ostaje za nadati se kako će drugi ovogodišnji gradski derbi biti odigran pred punim tribinama i navijačkim skupinama oba kluba.

Bljesak.info / Tribina za gostujuće navijače
Kopirati
Drag cursor here to close