Utrka za Premijer ligu

GOŠK-u dramatična pobjeda za nastavak utrke za Igmanom

Igman i GOŠK pobijedili u ovom kolu, pa je razlika ostala četiri boda.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2022. u 19:04 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Igman je na svom terenu u subotu bez ikakvih problema svladao Radnik iz Hadžića (3:0), što mu je bila četvrta pobjeda u nizu i čime je više nego kapitalizirao dva uzastopna remija prvog pratitelja GOŠK-a.

Igman je već u 3. minuti poveo preko Armina Bešagića, ali tek u zadnjih dvadesetak minuta uspjeli su slomiti otpor Radnika. Na 2:0 povećao je u 73. minuti povećao je Almir Ćubara, a osam minuta kasnije konačnih 3:0 postavio je Sedin Ljuca.

Pobjeda Igmana stavila je pritisak na GOŠK koji je upio slaviti i svladati Travnik s 3:2, te smanjiti zaostatak na četiri boda, ali ne bez muka. Naime, u 88. minuti utakmice, kod rezultata 2:2, Romario Matova iskoristio je jedno istrčavanje vratara Luke Kačavende te donio pobjedu domaćinu koja ga drži u igri za prvo mjesto.

Inače, Dženan Haračić je s dva gola donio domaćinu veliku prednost već nakon 10 minuta, ali ju je anulirao Almir Ćatić. Treba reći da je Travnik u prvom dijelu imao i jedanaesterac, ali je Adnan Bobić skinuo udarac Berina Čatića.

Iz utrke za prvu poziciju i teoretski je otpao TOŠK koji je u subotu s 1:3 izgubio od Rudara u Kaknju. Ipak, TOŠK bi mogao zakomplicirati ili razriješiti borbu za prvo mjesto, jer u sljedećem kolu u Tešanj stiže Igman. 

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Rezultati 26. kola

GABELA: Gošk - Travnik 3:2

GRADAČAC: Zvijezda - Jedinstvo 5:0

ORAŠJE: Orašje - Tomislav 4:1

KONJIC: Igman - Radnik 3:0

KAKANJ: Rudar - Tošk 3:1

MAGLAJ: Simm Bau - Gradina 0:1

BANOVIĆI: Budućnost - Mladost 2:1

GRAČANICA: Bratstvo - Goražde 3:1

Kopirati
Drag cursor here to close