Neće u svlačionicu

Golmanu crveni, on se sklonio ispod reklame

Guzman nije sukladno pravilima otišao u svlačionicu već je odlučio produžetke pogledati skriven iza reklama i ispod cerade.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2023. u 09:53

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meksička liga MX je stigla do samog kraja. America je svladala (3:0) u produžetku Tigres u uzvratnoj utakmici finala. Tigres se držao dobro sve do produžetaka i pored toga što je bio igrački inferioran.

Na semaforu je dugo stajalo 0:0, da bi crveni karton Raymundu Fulgenciju dao dodatna krila ekipi Americe. Na otvaranju produžetaka, Quiñones postiže gol za 1:0, nakon čega je nekoliko minuta kasnije golman gostiju Guzmán zaradio drugi žuti karton. Guzman nije sukladno pravilima otišao u svlačionicu već je odlučio produžetke pogledati skriven iza reklama i ispod cerade.

Video: Isključenje Guzmána

Sve to snimile su TV kamere, što je ustvari najveća priča finala. Guzman je sklon svakojakim potezima. U kolovozu je u utakmicu Liga kupa protiv Vancouvera tijekom jedanaesteraca izveo mađioničarski trik pretvarajući se da izvlači konopac iz usta! Zaradio je žuti karton, ali uspio omesti Ranka Veselinovića obranivši mu penal. Iako se Guzman sakrio iza reklame, nije imao puno toga za vidjeti, jer je America do kraja preko Sáncheza i Rodrígueza otišla do pobjede 3:0 i 14. titule prvaka.

Ako niste imali prilike gledati jednu utakmicu završnice prvenstva Meksika, pogledajte ovdje:

Video: America  - Tigres
Kopirati
Drag cursor here to close