Harry je već stigao do brojke 17

Gol Demirovića, nova dva Kanea

Kapiten Engleske tako je već nadmašio učinak najboljih strijelaca Bundeslige prošle sezone.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2023. u 18:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Bayerna pred svojim su navijačima svladali Heidenheim s 4:2 u dvoboju 11. kola njemačke Bundeslige i time su privremeno došli na čelo ljestvice.

Bavarci imaju 29 bodova, jedan više od Bayera, ali momčad iz Leverkusena tek treba odigrati svoju utakmicu 11. kola, u kojem će u nedjelju ugostiti Union Berlin.

Bayern je na poluvremenu vodio protiv Heidenheima 2:0, a oba pogotka postigao je Harry Kane (14, 44) uz asistencije Leroya Sanea. Iako se nije činilo da će se to dogoditi, gosti su s dva brza pogotka Tima Kleindiensta (67) i Jan-Niklasa Bestea (70) uspjeli izjednačiti na 2:2. No, Bavarci su odgovorili s dva pogotka do kraja dvoboja za konačnih 4:2, a strijelci su bili Raphael Guerreiro (72) i Maxim Choupo-Moting (85).

Kapiten Engleske tako je već nadmašio učinak najboljih strijelaca Bundeslige prošle sezone. Niclas Fullkrug i Christopher Nkunku prošle sezone podijelili su nagradu za najboljeg strijelca sezona sa po 16 pogodaka, dok je Kane već nakon 11. kola na broju od 17.

Stuttgart je pred svojim navijačima svladao Borussiju Dortmund s 2:1 i tako se izdvojio na trećem mjestu s 24 boda, dok su gosti ostali na 21 bodu. Chris Fuhrich je u 11. minuti propustio realizirati kazneni udarac za vodstvo Stuttgarta, što su gosti iskoristili za vodeći pogodak u 36. minuti, a strijelac je bio Niclas Fullkrug.

Domaći su do poluvremena uspjeli izjednačiti preko Deniza Undava (42), a osmu pobjedu Stuttgartu donio je Serhou Guirassy precizno izvedenim kaznenim udarcem u 83. minuti. Guirassy je tako presudnim pogotkom obilježio povratak nakon blage ozljede, upisavši 15. zgoditak ligaške sezone.

Augsburg i Hoffenheim su podijelili po bod za dvoboj koji je završio 1:1. Gosti su poveli u 23. minuti golom Wouta Weghorsta, a kapetan Augsburga Ermedin Demirović je izjednačio u 53. minuti. Fenomenalnim golom, svojim šestim ove sezone.
Sjajno se snašao reprezentativac BiH, pored tri igrača protivničkog sastava i efektno pogodio.

Andrej Kramarić je u gostujućoj momčadi igrao od 70. minute, dok je Dion Drena Beljo ubilježio nastup za Augsburg ušavši u sučevom dodatku na kraju utakmice.

Darmstadt i Mainz su odigrali utakmicu bez pogodaka, a kod domaćina je Bartol Franjić odigrao cijelu utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close