Bundesliga

Golijada Bayerna, minimalac Borussije Dortmund, Demirović strijelac

Nogometaši Bayerna svladali su Bochum u Münchenu s čak 7-0 i zasjeli na vrh ljestvice. Strijelci su bili Eric Maxim Choupo-Moting, Harry Kane (3), Matthijs de Ligt, Mathys Tel i Leroy Sane.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2023. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obrana Bochuma bila je zahvalna meta nogometaša Bayerna koji su protivničku mrežu napunili već u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Eric Maxim Choupo-Moting, Harry Kane, Matthijs de Ligt i Leroy Sane.

Kane je u drugom poluvremenu zabio iz jedanaesterca i postavio novi klupski rekord - postao je prvi koji je postigao šest golova u prvih pet mečeva Bayernove karijere.

Na 6-0 povisio je Mathys Tel, a Kane je u 88. minuti dodao sedmi pogodak i svoj treći za prvi "hat-trick" u Bundesligi. GOLOVI

Leipzig je gostovao je kod Mönchengladbacha i slavio s tijesnih 1-0 golom Tima Wernera u 75. minuti.

Borussia Dortmund je golom Marca Reusa pobijedila Wolfsburg s 1-0, a Augsburg je pobijedio Mainz 2-1 za prvu ovosezonsku pobjedu. Oba gola za Augsburg postigao je bh. reprezentativac Demirović.

Nogometaši Hoffenheima u susretu 5. kola Bundeslige slavili su kod Uniona s 2-0, a prvi gol za goste postigao je Andrej Kramarić.

Kramarić je pogodio iz kaznenog udarca koji je sam izborio u 22. minuti. Hrvatskom napadaču to je treći gol u ligi ove sezone.

Za konačnih 2-0 za Hoffenheim zabio je Maximilian Beier u 38. minuti.

Werder je u Bremenu svladao Koeln s 2-1. Selke je u 31. minuti doveo goste u vodstvo, a preokret su kreirali Borre u 38. i Njinmah u 67. minuti. GOLOVI

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close