Savez

Odlučeno: Gledatelji na utakmicama reprezentacije

Ukupan broj dostupnih ulaznica neće biti veći 2.000, a informacija o distribuciji ulaznica bit će naknadno objavljena, istakli su iz NSBiH.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2020. u 13:07 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Izvršni odbor Europske nogometne federacije (UEFA) u četvrtak donio odluku o djelomičnom povratku gledalaca na stadione, u kontekstu provođenja ove odluke, rukovodstvo Nogometnog saveza BiH danas se sastalo sa predstavnicima Federalnog ministarstva zdravstva i Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

Iz NSBiH navode da su na sastanku održanom na stadionu Grbavica u Sarajevu, precizirani detalji oko povratka gledatelja na utakmice koje reprezentacija BiH igra 8. listopada sa Sjevernom Irskom u polufinalu baraža za plasman na EURO 2020, te protiv Nizozemske 11. listopada u Ligi nacija.

Zaključeno je da se omogući djelomično prisustvo gledatelja na ovim utakmicama uz striktno poštovanje “UEFA-inih minimalnih zdravstvenih i higijenskih uvjeta za povratak gledatelja“, te uz obveznu primjenu zdravstvenih i sigurnosnih mjera koje zahtijevaju lokalne vlasti.

Ukupan broj dostupnih ulaznica neće biti veći 2.000, a informacija o distribuciji ulaznica bit će naknadno objavljena, istakli su iz NSBiH.

Utakmica BiH sa Sjevernom Irskom igrat će se na stadionu Grbavica, a protiv Nizozemske na zeničkom Bilinom polju.

Kopirati
Drag cursor here to close