Zeleno svjetlo

BiH protiv Sjeverne Irske s navijačima na tribinama?

Zahvaljujući osvajanju svoje skupine u Ligi nacija reprezentacija BiH zaradila je privilegiju da u dodatnim kvalifikacijama bude domaćin, no zbog korone ta se privilegija izgubila.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2020. u 14:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ipak, utakmicu protiv Sjeverne Irske reprezentacija BiH bi ipak mogla igrati pred navijačima na stadionu Grbavica, saznaje Klix.ba.

 Kako javlja isti izvor, Federalno ministarstvo zdravstva dalo je zeleno svjetlo za odigravanje ovog susreta pred ograničenim brojem domaćih navijača za točno tjedan dana, odnosno 8. listopada.

 Iako FIFA-a propisuje, odnosno predlaže da broj gledatelja može biti i do 30 posto kapaciteta stadiona, Nogometni savez BiH će odobriti ulaznice za 10-15 posto kapaciteta stadiona Grbavica kako bi dodatno smanjili rizik od širenja koronavirusa, ali kako bi ipak omogućili domaćoj momčadi da imaju podršku s tribina.

 Kantonalno Ministarstvo zdravstva i Krizni stožer će propisati sve epidemiološke mjere koje će morati biti zadovoljene u saradnji s Ministarstvom zdravstva FBiH i Nogometnim savezom, piše Klix.ba.

 Sada samo ostaje vidjeti kako će NS BiH raspodijeliti ulaznice za tu utakmicu, jer jasno je da svi oni koji bi željeli gledati najvažniju utakmicu reprezentacije u ovoj godini to neće moći napraviti.

Kopirati
Drag cursor here to close