Bez poraza u 13 utakmica

Glasner: Liga prvaka? Ne, nisam razmišljao o tome

"Nevjerojatno, od 13 utakmica u Europi nismo izgubili niti jednu. U finalu smo se uspjeli vratiti iz zaostatka i nema riječi kojima mogu opisati ono što su dečki napraviti ove sezone", izjavio je Glasner.
Sport / Nogomet | 19. 05. 2022. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čekali su dugo i onda je došao kada je to malo tko očekivao. U trenutku kada Eintracht drži tek jedanaesto mjesto na tabeli Bundeslige. Međutim, u Europskoj ligi momčad je odigrala nekoliko sjajnih, velikih utakmica, niti jednu nije izgubila i na kraju nakon boljeg izvođenja jedanesteraca izborila Ligu prvaka naredne sezone.

Za Eintracht je ovo drugi europski trofej u klupskoj povijesti, 1980. je osvojio Kup UEFA, dok je Rangers ostao na jednom euro-trofeju, Kupu kupova iz 1972.

"Nevjerojatno, od 13 utakmica u Europi nismo izgubili niti jednu. U finalu smo se uspjeli vratiti iz zaostatka i nema riječi kojima mogu opisati ono što su dečki napraviti ove sezone. Ponosan sam na njih i svoj rad. Bila je ovo utakmica kakvoj smo se nadali. Fizički su jaka momčad i često igraju a duge lopte. Što se tiče penala smatram da smo ih izveli dobro, vježbali smo i taj segment.Liga prvaka? Ne, nisam razmišljao o tome, nikada ne govorim o budućnosti jer ne znamo što će se dogoditi idućih mjeseci. Rekao sam igračima da smo imali sjajan put i da ovo nije kraj nego tek onda kada podignemo ovaj trofej", zaključio je trener Frankfurta Oliver Glasner.

Kopirati
Drag cursor here to close