Nakon mnogih veza i propalog braka

Giggs se smirio, čeka prinovu sa 16 godina mlađom manekenkom

Od 2021. godine je tu Zara Charles, model donjeg rublja s kojim Giggs koji ima 50 godina čeka prinovu. Ryan je otac Zacha (17), veznog igrača Sheffield Uniteda i kćerke Libby (19) iz njegovog prethodnog braka sa Stacey Cooke.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2024. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da je bio strašan igrača, vrhunsko lijevo krilo tu dileme nema. Da je kao čovjek vukao neke užasne poteze, također nema. Kad je skandal o ljubavnoj afera s - bratovom ženom izašao na površinu, javnost u Engleskoj je bila ogorčena.

Oni koji su bolje poznavali Ryanna znali su da tu nije riječ samo o bratovoj ženi. Da u njegovoj priči ima još žena. Kao što je poznato, Giggs je 2007. godine oženio dugogodišnju djevojku Stacey Cooke. Koja je ostala u braku zvanično deset godina, ali više nije izdržala.

"Znala sam da je naša veza 'najpogrešnija' stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. Ali to je bila moja ovisnost, nisam mu mogla reći ne. Iako Ryan nikad nije bio romantičan, uvijek je to bio samo čisti seks', pričala je Natasha, supruga Ryanova brata. Oni su bilu u vezi od 2003. godine.

O svemu što se događalo u sapunici zvanoj "braća Giggs" javnost je manje više upoznata. Baš kao što je poznato da je Stacey u brakorazvodnoj parnici uzela više od 40 milijuna eura imovine. Ryan je i dalje "aktivan".

Jedno vrijeme je bio u vezi s manekenkom Helen Stelling Holt, prije razvoda je bila Imogen Thomas. Prošle godine je oslobođen optužbe da je napao i povrijedio tadašnju djevojku Kate Greville u svom domu u Worsleyju u Manchesteru 1. studenog 2020. godine

Od 2021. godine je tu Zara Charles, model donjeg rublja s kojim Giggs koji ima 50 godina čeka prinovu. Ryan je otac Zacha (17), veznog igrača Sheffield Uniteda i kćerke Libby (19) iz njegovog prethodnog braka sa Stacey Cooke.

"Ryan je bio nervozan zbog toga što će njegova djeca misliti, ali su upoznali Zaru u posljednjih nekoliko godina i zaista joj se sviđaju.
Sretni su jer znaju da je on sretan. Ali šalili su se da bi se mogao imati problema s nedostatkom sna. Ryan i Zara su oduševljeni mogućnošću da ponovo postanu roditelji. Imaju vrlo čvrst odnos pun ljubavi i zajedno grade dugoročnu budućnost. Stacey i Ryan su prošli puno toga ali su krenuli dalje i nju zanima samo da on bude sretan, jer ga to čini dobrim tatom njihovoj deci. Nema neprijateljstva", pišu britanski mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close