Bivša djevojka ga tereti

Počelo suđenje Ryanu Giggsu

Strani mediji su u srpnju prošle godine pisali da je Ryan izbacio Kate iz hotelske sobe potpuno golu nakon što ga je optužila za flert s drugim ženama.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2022. u 01:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bio je sjajan igrač, jedan od najboljih velških svih vremena. Sada bi vrlo kako mogao završiti iz rešataka. Kao još jedna velika zvijezda otoka. Ryan Giggs je rekorder po broju nastupa za Manchester United.

Između 1991. i 2014. odigrao je 963 utakmice za mančesterski klub. Osvojio je 13 engleskih prvenstava, dvije Lige prvaka, četiri FA kupa i tri Liga kupa. Za Wales je nastupio 64 puta. Ukupno je kao igrač Manchester Uniteda uzeo 34 trofeja.

Početkom ovog tjedna u Engleskoj počinje suđenje Giggsu, nakon što je sumnjičen za napad na svoju bivšu djevojku Kate Greville kojoj je navodno prijetio te je prisilno kontrolirao između kolovoza 2017. i studenog 2020 godine.Giggs je bio tri godine u vezi sa Kate Greville koja sada tvrdi kako je trpjela Ryanovo nasilničko ponašanje i potpunu kontrolu nad njezinim životom. Ryan je porekao sve optužbe i na sudskom ročištu je tek potvrdio svoje ime. Bivši par se spori i za vlasništvo nad psom.

Strani mediji su u srpnju prošle godine pisali da je Ryan izbacio Kate iz hotelske sobe potpuno golu nakon što ga je optužila za flert s drugim ženama. Greville je otkrila da ju je tijekom veze kontrolirao i bio nasilan pa ju je udarao čak u glavu pa ga je zbog svega tužila.

Prije nekih jedanaest godina, Giggs je 2011. šokirao javnost kada se saznalo da je osam godina imao aferu s Natashom Giggs (39), suprugom njegova brata Rhodrija (44). Ali to nije bila njegova jedina afera vezana za žene.

Kopirati
Drag cursor here to close