Ujutro maraton, popodne na utakmici

Gazda u boljoj formi od igrača, istrčao maraton bez problema

Jim ima 71 godinu i ovaj put je ostvario svoj osobni rekord u vremenu 4:30:52, što ga je svrstalo na 74. mjesto u njegovoj dobnoj kategoriji.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2024. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste gledali utakmicu između Manchester Uniteda i Coventryja, posebno završnicu mogli ste vidjet kako igrači engleskog velikana izgledaju na terenu. Slika u kojoj nisu imali dovoljno snage da se raduju prilikom proslave ulaska u finale govori u prilog tome.

Za razliku od svojih igrača, gazda Manchester Uniteda je u odličnoj formi. Jer samo nekih sedam-osam sati prije polufinala na Wembleyu, Jim Ratcliffe je bio na startu velikog, kultnog Londonskog maratona. Jim ima 71 godinu i ovaj put je ostvario svoj osobni rekord u vremenu 4:30:52, što ga je svrstalo na 74. mjesto u njegovoj dobnoj kategoriji.

Radi se o kategoriji trkača između 70-74 godine. I naravno Jim nije propustio utakmicu na Wembleyu. Završio je svoj maraton iza 14 sati, već u 16 sati i 30 minuta je bio u loži stadiona kako bi gledao polufinale i mučenje svoje ekipe protiv osmoplasirane ekipe Championshipa. Navodno je Jim bio poprilično razočaran, navodno je već prekrižio sadašnjeg trenera Ten Haga za kojeg traži ili je moguće već našao zamjenu.

Kopirati
Drag cursor here to close