Navijači su protiv

Ratcliffe bi Southgatea na klupi Manchester Uniteda

Iako je navodno Zidane bio jedna od prvih trenerskih opcija, sada je Jimov prvi izbor Gareth Southgate, izbornik Engleske. Ratcliffe će pričekati kraj Europskog prvenstva nakon čega bi potpisao ugovor.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2024. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Uopće me zapravo ne zanimaju financijski aspekti ove investicije, jer zarađujem dovoljno novca u kemikalijama, nafti i plinu. Ovo nije financijska investicija, ovo me zanima jer želim da Manchester United ponovno bude uspješan" poručio je Sir Jim Ratcliffe. Koji je već navodno povukao neke poteze.

Ratcliffe je još uvijek neslužbenim djelovanjem u klubu preko Sir Davea Brailsforda, direktora sporta u kompaniji INEOS, već dogovorio "transfer" Omara Berrarde, dugogodišnjeg izvršnog direktora Manchester Cityja i čovjeka za kojeg kažu da je bio jedan od najzaslužnijih za Cityjeve velike uspjehe u proteklom desetljeću. Pored njega poziv je stigao na adresu dosadašnjeg sportskog direktora Dana Ashwortha.

Ashworth je odradio dobar posao u Brightonu, pa je prešao u Newcastle gdje je realizirao transfere Trippiera, Alexandra Isaka, Anthonyja Gordona, Brune Guimaraesa. Iako je navodno Zidane bio jedna od prvih trenerskih opcija, sada je Jimov prvi izbor Gareth Southgate, izbornik Engleske.

Ratcliffe će pričekati kraj Europskog prvenstva nakon čega bi potpisao ugovor. Southgate je već u reprezentaciji radio s igračima Uniteda (Luke Shaw, Marcus Rashford Harry Maguire) ali ono što je možda važnije, ima blizak odnos s Unitedovim novim direktorom, Danom Ashworthom, koji je nedavno napustio svoju dužnost u Newcastle Unitedu.

Pitanje je kako će navijači reagirati s obzirom na to da Southgate čini se nije njihov prvi izbor. Jednostavno smatraju da nekog velikog napretka kada je u pitanju njihov klub jednostavno ne bi bilo.

Kopirati
Drag cursor here to close