Prekipjelo mu

Gazda Manchester Uniteda odlučio prodati pola momčadi

Čelnici kluba s Old Trafforda jako su nezadovoljni ostvarenim rezultatima pa su se odlučili na radikalan korak - na prodaju su stavili praktički pola momčadi. Većinski vlasnik Jim Ratcliffe odobrio je ovaj potez.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2024. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgubili su finale EFL Cupa, ispali kao posljednji u skupini Lige prvaka i jedini trofej koji mogu osvojiti je onaj u FA kupu, u kojemu ih očekuje finale protiv Man. Cityja.

Čelnici kluba jako su nezadovoljni ostvarenim rezultatima pa su se odlučili na radikalan korak - na prodaju su stavili praktički pola momčadi.

Iza svega stoji novi većinski vlasnik kluba Sir Jim Ratcliffe koji je odobrio ovaj potez.

Na "crnoj listi" su sljedeći nogometaši, među kojima su neki jako dobro plaćeni: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Harry Maguire, Raphael Varane, Casemiro, Christian Eriksen, Antony, Donny Van de Beek, Jadon Sancho, Sofyan Amrabat, Anthony Martial i Marcus Rashford.

Svi ti igrači mogu na ljeto napustiti klub, ako za njih dođe ponuda, piše Net.hr. 

Treba napomenuti da Martialu, koji je na posudbi u Sevilli, i Varaneu ističu ugovori, a za Rashforda je navodno zainteresiran PSG. Jadon Sancho igra u Borussiji Dortmund i traži se rješenje za njegov trajni povratak u BVB tim.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close