Trener PSG-a pred gostovanje

Galtier: Igor je klasa, ali je i vragolast

"Igor je klasa, ali je i vragolast. Da bismo bili favoriti, morali bismo biti u drugačijoj formi. Nakon što smo ispali iz kupa, krajevi utakmica s Bayernom i Lilleom daju nam nadu", kaže trener PSG-a
Sport / Nogomet | 25. 02. 2023. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trenucima kada PSG ne briljira, kada je Neymar ozlijeđen, atmosfera u momčadi poljuljana, dolazi veliki derbi, još jedan duel protiv Marseillea na Velodromeu.

Marseille je početkom veljače u osmini finala kupa Francuske na svojem terenu pobijedio PSG 2:1 izbacivši ga iz natjecanja. Sada domaćini predvođeni Igorom Tudorom žele zakomplicirati borbu za naslov prvaka do kraja.

"Jako važna utakmica koju će igrati dvije momčadi koje u prvenstvu dijeli par bodova. Osim toga, osobito je važna i nakon što smo izgubili u kupu. Hoće li biti odlučujuća u borbi za titulu? Mislim da neće" rekao je trener PSG-a Christophe Galtier koji je spomenuo i kolegu na suprotnoj strani.

"Igor je klasa, ali je i vragolast. Da bismo bili favoriti, morali bismo biti u drugačijoj formi. Nakon što smo ispali iz kupa, krajevi utakmica s Bayernom i Lilleom daju nam nadu. Moramo biti na visokoj razini kako bismo se nosili s Marseilleom i njegovom publikom. Morat ćemo biti bolji nego u prošloj utakmici. Ne idemo se osvetiti. Momčad mora biti pripremljena najbolje što može biti. Ponosan sam na svoje igrače. Morat će raditi sve suprotno od onog što smo radili u kupu. S Mbappéom ćemo imati dubinu, ali nije on naš jedini igrač. I ostali će morati igrati s više slobode", rekao je Galtier.

Kopirati
Drag cursor here to close