Sjajan poklon navijačima

Gakpo potpisuje za Liverpool

"Ovo je rekordan transfer za PSV", rekao je sportski direktor PSV-a Marcel Brands.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2022. u 00:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj godine nam donosi još jedan zanimljiv transfer. Ovaj put se radi o Premiershipu i Liverpoolu koji je na Boxing Day uspio u svoje redove dovesti jednog sjajnog, mladog igrača, Codyja Gakpoa. Gakpo je na tek završenom Svjetskom prvenstvu bio jedan od ponajboljih mladih igrača koji je postigao tri gola i svakako je pomogao reprezentaciji Nizozemske da se probije u četvrtfinale.

"PSV i Liverpool postigli su dogovor o predloženom transferu Codyja Gakpoa. Uskoro 23-godišnji nogometaš putuje u Englesku, gdje će obaviti potrebne formalnosti prije realizacije transfera. Oba kluba ne daju nikakve objave o visini transfera", napisali su iz PSV-a.

"Ovo je rekordan transfer za PSV", rekao je sportski direktor PSV-a Marcel Brands.

Za PSV je posljednje dvije sezone igrao u sjajnoj formi. Prošle sezone je u 47 nastupa unutar svih natjecanja postigao 21 pogodak i upisao 15 asistencija, dok je ove sezone na 13 pogodaka i 17 asistencija u samo 24 nastupa. Ovaj 23-godišnjak najbolje se snalazi na lijevom krilu, no može igrati i u samom vrhu napada.

Pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano na Twitteru je objavio da će nizozemski reprezentativac potpisati višegodišnji ugovor s Liverpoolom, te da će engleski klub za ovaj transfer platiti 37 milijuna, s tim da bi transfer mogao narasti na 50 milijuna funti s određenim klauzulama.

Kopirati
Drag cursor here to close