Pred utakmicu protiv Islanda

Gagro: Vjerujem da imamo više individualnog kvaliteta

"Mi smo upoznati sa njima, radi se o dobroj karakternoj ekipi koja je motorički visoko sposobna. Mi se pripremamo na taj način i mislim da ćemo biti spremni", kaže Gagro.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2023. u 00:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od novih ljudi u stručnom stožeru reprezentacije BiH je Nenad Gagro, koji je već nekoliko sezona u stručnom stožeru aktualnog prvaka Zrinjskog. Gagro je nakon obavljenog ždrijeba i rasporeda utakmica krenuo u analizu prvog protivnika reprezentacija BiH, Islanda. Koji je 2016. godine bio velika senzacija Europskog prvenstva, kasnije učesnik i Svjetskog u Rusiji, međutim posljednja dva ciklusa ova selekcija je donekle izgubila korak.

"Radi se o jako dobrim igračima sa ljudskim osobinama koji su na visokom nivou. Čim sam saznao da sam u stručnom stožeru reprezentacije, počeo sam pratiti selekciju Islanda. Mi smo upoznati sa njima, radi se o dobroj karakternoj ekipi koja je motorički visoko sposobna. Mi se pripremamo na taj način i mislim da ćemo biti spremni. Vjerujem da imamo više individualnog kvaliteta i da na taj način možemo doći do željena tri boda. Svi su u jako dobroj fizičkoj formi i to pokazuju na treningu. Ciljamo na prvo mjesto i tako se postavljamo u svemu”, rekao je Nenad Gagro.

Kopirati
Drag cursor here to close