SUM

FPMOZ pobjednik Sveučilište malonogometne lige

U finalu natjecanja susrele su se ekipe Fakulteta strojarstva računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2024. u 19:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Areni Sport Centru, u utorak se odigralo polufinalne i finale Sveučilišne malonogometne lige u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

U samom finalu natjecanja susrele su se ekipe Fakulteta strojarstva računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, gdje je na kraju zlato odnijela ekipa Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. Sa srebrenim medaljama okitila se ekipa Fakulteta strojarstva računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru dok je treće mjesto osvojila ekipa Studentskog centra Mostar.

Foto: PR / Finale Sveučilišne malonogometne lige

Predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, Ana Šego se zahvalila i čestitala svim ekipama na sudjelovanju i odličnoj igri tijekom Lige. Također je istaknula važnost koju sport i sportske aktivnosti predstavljaju za društvo te je poželjela da i u idućoj akademskoj godini studenti i studentice nastave podržavati Sveučilišnu malonogometnu ligu, ali i sve aktivnosti na kojima Zbor radi. Nakon čega je u ime Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, sa koordinatoricom za sport Studentskog zbora, Monikom Arapović uručila prigodne nagrade.

Foto: PR / Finale Sveučilišne malonogometne lige

Tijekom završnice uručene su prigodne nagrade i najboljem golmanu čiju je laskavu titulu ove godine ponio, Matej Blažević. Također je uručena nagrada najboljem strijelcu, Antoniu Ćoriću te najboljem igraču, Domagoju Šimiću.

Kopirati
Drag cursor here to close