Kiša, kartoni, rasizam

Finski komentatori koristili maske za ronjenje

Dvojac sa finske televizije se javio s terena i profesionalno odradio svoj posao, no za svaki slučaj su se javili s ronilačkim maskama na glavi. Finci su tako u adekvatnoj opremi odradili javljanje uz travnjak i postali pravi hit.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2022. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kiša, teren natopljen vodovom, raspoloženi finski komentatori i čudan sudački kriterij Francoisa Letexiera iz Francuske obilježili su utakmicu između Crne Gore i Finske u Podgorici. Do dvadesete minute sudac je pokazao šest žutih i jedan crveni karton.

Do kraja utakmice isključen je i izbornik Crne Gore Radulović. Da stvar bude gora po domaću reprezentaciju osim poraza koji na kraju nije bio previše bolan, Glen Kamara je prijavio sucu da je vrijeđan na rasnoj osnovi, pa Crna Gore može očekivati i kaznu. Ipak, nakon svega u centru pažnje su ostali novinari iz Finske.

Nevrijeme koje je pogodilo Podgoricu je teren natopilo kišom pa je susret bio gotovo na rubu regularnosti, a tu su situaciju na šaljivi način popratili i novinari iz Finske i postali viralni hit.Dvojac sa finske televizije se javio s terena i profesionalno odradio svoj posao, no za svaki slučaj su se javili s ronilačkim maskama na glavi. Finci su tako u adekvatnoj opremi odradili javljanje uz travnjak i postali pravi hit.

Kopirati
Drag cursor here to close