Ništa od transfera igrača Benfice

Fernandez ostaje u Lisabonu

Proslava gola bila mu je emotivna, a uključivala je udaranje rukom po prsima na mjestu na kojem se nalazi Benficin dres i pokazivanje prstom u travnjak što je protumačeno kao poruka o ostanku.
Sport / Nogomet | 11. 01. 2023. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prolazi prelazni rok, tako je realizacija transfera Enza Fernandeza sve dalja. Najbolji mladi igrač SP-a, Argentinac Enzo Fernandez
je zaigrao za Benficu u susretu protiv Varzima te je bio strijelac. Iako se već dulje vrijeme piše o njemu kao novom igraču Chelseaja i iako je navodno sam inzistirao na odlasku u London, sad je izveo gestu kojom je navijačima Benfice poručio da će ostati u klubu.

Fernandez je donedavno radio sve da prisili čelnike kluba da ga puste u Chelsea pa je tako nakon utakmice protiv Brage nenajavljeno otišao u Argentinu proslaviti Novu godinu. Pisalo se i da je molio direktora Ruija Costu da ga proda u Chelsea te da ne bude dio momčadi koja će igrati protiv Portimonensea.

Tu utakmicu odgledao je s tribina, a iz kluba su govorili o njegovim krivim potezima. Međutim, u susretu protiv Varzima, Enzo je bio strijelac gola za konačnih 2:0 u 78. minuti. Proslava gola bila mu je emotivna, a uključivala je udaranje rukom po prsima na mjestu na kojem se nalazi Benficin dres i pokazivanje prstom u travnjak što je protumačeno kao poruka o ostanku.

Kopirati
Drag cursor here to close