Pretkolo Lige prvaka

Farani ne posustaju, favoriti bez problema

Norveški Molde je vodio golom Eikrema do 64. minute, a onda je scenu stupio Frederiksberg koji je sa svoja dva gola kreirao preokret i još jedan veliki rezultat Farana.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2023. u 00:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjeni Atenskih dešavanja, odigrano je šest utakmica trećeg pretkola Lige prvaka. Favoriti su opravdali očekivanja. Najbolji posao su napravili PSV, Braga i Galatasaray.

PSV je sredio Sturm 4:1, utakmica je odlučena u prvom dijelu, precizniji da budemo do 32. minute. U tom periodu, strijelci za domaći sastav su bili Babadi i dva puta Luuk De Jong u razmaku od deset minuta. Gorenc-Stanković je pogodio za 3:1, dok se za konačnih 4:1 pobrinuo Sangare.

Akturkoglu je golom u četvrtoj minuti načeo Olimpiju. Mertens je povisio na 0:2, dok se za treći gol Galatasaraya pobrinuo Dervisoglu u sudačkoj nadoknadi.

Ambiciozni TSC iz Bačke Topole se već u prvoj utakmici suočio s realnom stvarnošću. Braga je svoj posao završila za dvije minute. Bruma i Pizzi su se pobrinuli za vodstvo 2:0. Fernandes je stavio točku na i u 87. minuti.

Najveća priča dosadašnjeg dijela kvalifikacija za Ligu prvaka je momčad s Farskih Otoka. Klaksvik ćemo sigurno ove sezone gledati u Europi, tko zna možda i u Ligi prvaka. Jer momčad lako ne odustaje. Norveški Molde je vodio golom Eikrema do 64. minute, a onda je scenu stupio Frederiksberg koji je sa svoja dva gola kreirao preokret i još jedan veliki rezultat Farana.

Istim rezultatom je završio susret Rakowa iz Poljske i Aris Limassola. Prvak Poljske je imao odličan rezultat do 89. minute. Kochergin i Piaseck su osigurali dva gola prednosti svojoj ekipi, ali je onda u 89.minuti zabio Mayambela za konačnih 2:1.

Jedinu utakmicu bez golova su odigrali Kopenhagen i Sparta Prag.

Kopirati
Drag cursor here to close