I pored zabrane

VIDEO I Neredi u Ateni, Boysi ipak došli

Navodno se skupina našla u krugu stadiona i potom krenula udarati po svima i svemu što im se našlo na putu. Riječ je o teškim incidentima, a navodno ima i ozlijeđenih. Morala je intervenirati i policija koja je uspjela u zaustaviti i veći kaos.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2023. u 23:44 Bljesak.info/SN

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je ranije najavljeno kako u međusobnim dvobojima kluba iz Grčke i Hrvatske neće biti gostujućih navijača, čine se da je na terenu situacija potpuno drugačija. Jer je prema informacijama došlo do sukoba navijača AEK-a i Dinama negdje u Ateni.

Pojedini navijači Modrih uputili su se prema Grčkoj, njih oko 200-tinjak krenulo je iz hrvatske metropole na put prema Ateni, a u poslijepodnevnim i večernjim satima došlo je do sukoba, nije dugo trebalo čekati da čitava situacija izmakne kontroli.

Navodno se skupina našla u krugu stadiona i potom krenula udarati po svima i svemu što im se našlo na putu. Riječ je o teškim incidentima, a navodno ima i ozlijeđenih. Morala je intervenirati i policija koja je uspjela u zaustaviti i veći kaos, a kako prenose grčki mediji, navijači su pokušali u jednom trenutku i ući na sami stadion, ali su ih zatekla zatvorena vrata. Nakon reakcije policije navijači Dinama pobjegli prema stanici Elektrikos u Perissosu.

Video: Neredi u Ateni 

Na stadionu su prisutne i veće policijske snage, a prema pojedinim informacijama jedna je osoba zadobila i teže ozljede te je Hinom prebačena u obližnju bolnicu. Mediji u Grčkoj se pitaju kako je i pored činjenice o zabrani dolaska u Grčku, granicu prešla veća skupina navijača u privatnim automobilima i kombijima. 

Kopirati
Drag cursor here to close