Kod Slovaka ništa novo

VIDEO I Slovan remizirao, Kucka poput Suareza

Baš kao i prošle sezone, Slovan iz Bratislave je nastavio u istom ritmu. Kao što je poznato ovaj klub je u utakmicama kvalifikacija za Ligu prvaka u dva susreta na domaćem terenu bio bez pobjede...
Sport / Nogomet | 12. 07. 2023. u 23:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baš kao i prošle sezone, Slovan iz Bratislave je nastavio u istom ritmu. Kao što je poznato ovaj klub je u utakmicama kvalifikacija za Ligu prvaka u dva susreta na domaćem terenu bio bez pobjede, kasnije je remizirao s Olympiacosom. Tek je uspio savladati Zrinjski na domaćem terenu 1:0, ali je prošao nakon penala.

Ništa bolje nije počela ni nova europska avantura Slovana ove sezone. Protiv prvaka Luksemburga Swift Hesperanga, Slovan je kao domaćin odigrao tek 1:1. Gosti su poveli golom Stolza iz jedanaesterca koji je dosuđen nakon provjere WAR-a dok je domaće poraza spasio Weis mlađi lijepim golom iz slobodnog udarca

Video: Slovan - Swift 

Utakmicu je obilježio jedan drugi igrač Slovana, Juraj Kucka. U petoj minuti sučeve nadoknade prvog dijela Kucka se našao u duelu sa Ekofom koji je jednostavno pao na Slovaka. U situaciji kada je Ekofo ležao na igraču Slovana, ovaj je poput nekih drugih igrača u prošlosti, jednostavno ugrizao igrača prvaka Luksemburga.

Video: Crveni karton Kucke 

Iako je Slovak vjerojatno mislio da nitko neće primijetiti, oglasio se VAR i nakon provjere mu je pokazan direktni crveni karton. U duelu prvaka Slovačke i Luksemburga gledajući obje ekipe, u početnim postavama smo imali tri Slovaka i jednog igrača koji nastupa pod zastavom Luksemburga.

Kopirati
Drag cursor here to close