Nije tražio novog trenera

Fabregas sada i trener svog kluba Coma

Kao gazda kluba trenutačnog člana talijanske nogometne Serie B, Fabregas je sada postao i trener. Na poziciji trenera Coma 36-godišnji Fabregas će zamijeniti Morena Longa.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2023. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi su bili iznenađeni kada je nekadašnji španjolski reprezentativac Cesc Fabregas odlučio da poslije Arsenala, Barcelone, Chelseaja i Monaca karijeru završi u osrednjem talijanskom drugoligašu Comu. Ovaj 35-godišnji Katalonac tada je otkrio prave razloge zbog kojih je izabrao Como.

"Ne radi se samo o klubu, već o cijeloj situaciji. Mogu nastaviti igrati nogomet, biti dioničar kluba, a također, da živim u veoma lijepom gradu u blizini Švicarske. Moja djeca mogu pohađati švicarsku školu, gdje postoji optimalno obrazovanje i odgoj. Pored toga, ovdje se mogu pripremiti za trenersku karijeru", rekao je Cesc Fabregas za španjolsku Marcu. Fabregas je istovremeno postao nogometaš i suvlasnik ovog talijanskog kluba. Međutim, čini se da Cesc nije ostao samo na toj kupovini.

Kao gazda kluba trenutačnog člana talijanske nogometne Serie B, Fabregas je sada postao i trener. Na poziciji trenera Coma 36-godišnji Fabregas će zamijeniti Morena Longa koji je neočekivano morao napustiti tu dužnost. U zadnje tri utakmice Como je od maksimalnih devet bodova osvojio sedam te je trenutačno na vrlo dobrom šestom mjestu ljestvice.

Kopirati
Drag cursor here to close