Španjolac ide u drugu ligu

Cesc Fàbregas nastavlja karijeru u Comu

Za njega je bio zainteresiran i Lecce, koji će igrati u Serie A sljedeće sezone, ali u njegovom dolasku u Como presudio je je direktor kluba Dennis Wise, koji mu je bio suigrač dok isu igrali u Chelseaju.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2022. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cesc Fàbregas ima 35 godina, karijera se bliži kraju. Prošao je puno toga igrajući za Arsenal, Barcelonu, Chelsea, Monaco.

Sa Arsenalom je igrao finale Lige prvaka, sa Barcelonom je bio prvak Španjolske, osvajač Super Kupa, Svjetskog klupski prvak, u Engleskoj je dva puta kao igrač Chelseja osvojio naslov. Međutim, istekao mu je ugovor sa Monacom, ali čini se dabaš nekih velikih interesanata nije bilo. Na kraju je Španjolac došao u Italiju, ali u drugu ligu.

Fabregas je potpisao dvogodišnji ugovor sa talijanskim drugoligašem Comom, objavili su talijanski mediji. Za njega je bio zainteresiran i Lecce, koji će igrati u Serie A sljedeće sezone, ali u njegovom dolasku u Como presudio je je direktor kluba Dennis Wise, koji mu je bio suigrač dok isu igrali u Chelseaju.

Gotovo cijelu prošlu sezonu španjolski veznjak borio se s ozljedama, te mu je minutaža u posljednjoj godini ugovora s Monacom bila vrlo skromna.

Tjednima je pregovarao s Las Palmasom, što je potvrdio i predsjednik kluba Miguel Angel Ramirez, ali dogovor nisu postigli. Ramirez je otkrio kako Las Palmas Fabregasu nije mogao ponuditi neku ulogu u klubu nakon igračkog umirovljenja, što je za Katalonca bila ključna stvar.

Fabregas je na stadion Giuseppe Sinigaglia stigao kao slobodan igrač potpisavši ugovor na dvije godine.

Kopirati
Drag cursor here to close