Francuz šokirao javnost

Evra: Prodavao sam drogu, jeo iz kanti za smeće

"Seksualno zlostavljanje u dobi od 13 godina od strane mog učitelja imalo je velik utjecaj na moj život. Sramite se toga, ne vjerujete autoritetima", zaključio je Evra, koji je u dresu Manchester Uniteda odigrao skoro 400 utakmica.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2022. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrao je između ostalih za Nicu, Monaco, najveći trag je ostavio u Manchester Unitedu, kasnije je prešao u Juventus. Na kraju karijere određeno vrijeme je proveo u Marseillu i West Hamu. Kroz sve te godine, nakupilo se trofeja. Bio je pet puta prvak sa Manchester Unitedom, uzeo je Ligu prvaka, svjetsko klupsko prvenstvo, tu su i dvije titule u dresu Juventusa.

Međutim, u životu francuskog nogometaša nije bilo sve idealno. Naprotiv. On je on nekim stvarima šutio, do određenog trenutka. Nakon što je izašla autobiografije odlučio je neke stvari podijeliti sa gledaocima, novinarima.

U sklopu BBC-ove serije "Freeze The Fear" u posljednjoj je epizodi otkrio neke mračne detalje svoje prošlosti. Dok je igrao igru "dvije istine i laž" sa slavnim gostima Evra je rekao kako je znao jesti hladne Big Macove iz kanti za smeće nakon što ga je napustio otac u dobi od samo 13 godina.

"Radio sam tri stvari prije nego li sam igrao nogomet. Prodavao sam drogu, prosio sam ispred prodavnica i radio sam u prodavaonici tv-uređaja", rekao je Evra. Nakon što su gosti pokušavali otkriti koja je činjenica lažna od tri navedene, Evra je otkrio: "Nisam prodavao televizore, druge dvije su istinite. Bilo mi je 13."

Gabby Logan, tv-prezenterica i bivša gimnastičarka, ostala je u šoku: "Imao si samo 13 godina kada se to dogodilo. Onda si se spetljao s lošim društvom?"

"Kada mi je otac otišao nastao je kaos. Nogomet je bio taj koji me spasio. Kada sam imao nekih 17 godina putovao sam u Italiju. Sjećam se da su nam posluživali hranu. Ja sam otišao do sobe i nazvao mamu. Rekao sam joj: 'Mama, ovdje je kao u raju. Ljudi nam poslužuju hranu, imamo dvije vilice i dva noža sa svake strane tanjura. To je moja najljepša uspomena."

Osvrnuo se Evra i na seksualno zlostavljanje i kako je to utjecalo na njegov život.

"Seksualno zlostavljanje u dobi od 13 godina od strane mog učitelja imalo je velik utjecaj na moj život. Sramite se toga, ne vjerujete autoritetima", zaključio je Evra, koji je u dresu Manchester Uniteda odigrao skoro 400 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close