Lud, luđi, Patrice Evra

Najotkačeniji motivacijski video ikad! Ako želite dobru zabavu, zovite njega!

Iako je rekao da su dinosauri još uvijek bili živi kada je Engleska osvojila posljednji trofej, Evra iz sveg glasa podržao Engleze rekavši: "Hajde momci, možete vi to!"
Sport / Nogomet | 07. 07. 2021. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Patrice Evra je neumorni zabavljač na društvenim mrežama

U jednom od najbizarnijih videa koje je do sada objavio, bivši francuski nogometaš Patrice Evra (40) podržao je englesku reprezentaciju za osvajanje Eura pjevajući pjesmu 'Praise You" od Fatboy Slima.

Bivši igrač Manchester Uniteda u videu koji je objavio na društvenim mrežama drži sirovu ribu i krumpiriće te na sebi svojstven način navija za momčad Garetha Southgatea.

Iako je rekao da su dinosauri još uvijek bili živi kada je Engleska osvojila posljednji trofej, Evra iz sveg glasa podržao Engleze rekavši:

"Hajde momci, možete vi to!"

Francuz je cijeli performans izveo u automobilu s jednom tenisicom i jednom golom nogom, a u jednom trenutku počeo je urlati 'vraća se kući, vraća se kući, fish and chips, fish and chips'.

"Riba je živa, riba je živa! Jeste li spremni za ludilo i sreću, idemo Engleska!", također skandira Evra.

Nije se libio malo polizati ribu, pomirisao ju pa otvorio prozor gestikulirajući na smrad. Nakon toga je ispustio hranu na pod te je izašao kroz krov auta.

Zašto nosi samo jednu tenisicu, ostaje nejasno. Izvjesno je da će Englezi svoje kopačke morati čvrsto vezati večeras, jer od 21:00 sat njih je biti ili ne biti protiv Danske na Wembleyju.

Kopirati
Drag cursor here to close