Pravo malo bogatstvo

Evo koliko će Watford isplatiti Slavenu Biliću

Klub mora isplatiti i četvoricu njegovih pomoćnika i za to mora pripremiti iznos odštete od oko 250.000 funti.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2023. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slaven Bilić dobio je u utorak otkaz u Watfordu, i to ni šest mjeseci nakon što je preuzeo ulogu menadžera tog engleskog drugoligaša. Od hrvatskog stručnjaka očekivalo se da s momčadi napravi pomak prema naprijed i izbori ili se barem umiješa u borbu za Premier ligu. Najuren je u trenucima dok Watford zauzima deseto mjesto poretka u Championshipu, piše Index.hr.

Podsjetimo, prve dvije momčadi izravno će se na kraju sezone plasirati u Premier ligu, a četiri momčadi na pozicijama ljestvice od tri do šest izborit će kvalifikacije za nju. Watford nakon 35 odigranih kola ima 51 bod, 16 manje od direktnog plasmana u englesko prvenstvo i četiri manje od šeste pozicije.

Bilić nikako nije uspijevao popraviti formu svoje momčadi, pa je ona u zadnjih osam prvenstvenih utakmica, od kraja siječnja do jučer, pobijedila samo jednom. Na poziciji trenera zamijenio ga je Chris Wilder.

Bilić bi od svog sad već bivšeg kluba trebao dobiti oko 400.000 funti kao isplatu za ostatak svog ugovora.

Klub mora isplatiti i četvoricu njegovih pomoćnika i za to mora pripremiti iznos odštete od oko 250.000 funti. Bilićevi pomoćnici bili su Leo Sovina, Dean Računica, Danilo Butorović i Julian Dicks.

Kopirati
Drag cursor here to close