Utakmica s PSG-om

Trener Bayerna hvalio hrvatskog reprezentativca

Bayern München u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka dočekuje PSG, a iz prvog susreta koji je odigran u Parizu nosi minimalnu prednost od 1:0.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2023. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Bayerna Julian Nagelsmann svjestan je da je još težak zadatak pred njegovim igračima jer PSG s Kylianom Mbappeom i Lionelom Messijem u napadu može uvijek doći do zgoditka.

''Moramo izbjeći previše prilagođavanja na utakmicu. Ne smijemo PSG-u dozvoliti previše prostora iza naše zadnje linije, bit će važno zaustaviti dodavanja prema Messiju'', rekao je Nagelsmann na konferenciji za medije uoči utakmice.

Proteklih nekoliko dana u njemačkim medijima se postavlja pitanje oko statusa Cancela, ofenzivnog portugalskog beka koji je stigao u prijelaznom roku iz Manchester Cityja.

Odmah po dolasku je zaigrao u prvih 11, ali u posljednjih nekoliko utakmica prednosta je dobio obrambeno potkovaniji, hrvatski reprezentativac Josip Stanišić, a tako će vjerojatno biti i sutra kad Bayern ponovno zaigra s trojicom u zadnjoj liniji.

''Nisam još donio odluku oko formacije. Pretpostavljam da će Stanišić igrati, imao je problema s butnim mišićem, ali odradio je trening. Veoma je pouzdan, dobro igra u obrani i brz je. Dokazao se u prethodnim utakmicama'', rekao je Nagelsmann.

U prilog Stanišiću ide i suspenzija još jednog obrambenog igrača, Benjamina Pavarda.

Vjerojatne postave

Bayern: Sommer; Stanišić, Upamecano, De Ligt; Coman, Kimmich, Goretzka, Davies; Müller, Musiala; Choupo-Moting

Paris: Donnarumma; Ramos, Marquinhos, Danilo; Nuno Mendes, Ruiz, Vitinha, Verratti, Hakimi; Messi, Mbappé

 

Kopirati
Drag cursor here to close