Potpisan sporazum

Evo gdje gledati Svjetsko prvenstvo

Radiotelevizija BiH i BH Telecom nastavili su suradnju, te građanima BiH omogućili prijenos utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2022. u 19:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radiotelevizija Bosne i Hercegovine u svibnju je potpisala sporazum sa BH Telecomom putem kojeg će ovom tv emiteru biti omogućen prijenos utakmice nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na kanalu BHT1, ali i na MY TV servisu, kao i putem Moja webTV aplikacije.

Radiotelevizija BiH i BH Telecom nastavili su suradnju, te građanima BiH omogućili prijenos utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru.

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman rekao je na današnjoj konferenciji za medije da su potpisivanjem novog sporazuma o suradnji sa BHRT-om ove kompanije ušle u novu eru suradnje koja će građanima BiH omogućiti praćenje najznačajnijih sportskih natjecanja.

''Mi se prvi put pojavljujemo kao emiter utakmica putem MY TV servisa i Moja webTV aplikacije, a emitirat ćemo 18 utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru. Ono što je važno za građane BiH je mogućnost da putem naše videoteke naknadno pregledaju utakmice nekad do kraja siječnja iduće godine'', rekao je Kahriman.

Raspodjela utakmica po servisima još uvijek nije u potpunosti dogovorena, ali sigurno je da će Radiotelevizija Bosne i Hercegovine prenositi 64, a servisi BH Telecoma 18 utakmica.

Najavljene su specijalne emisije u okviru prijenosa Svjetskog prvenstva u Kataru, kao i nagradna igra koja će uskoro započeti.

Kopirati
Drag cursor here to close