Vraća se na klupu

Eva Carneiro dolazi u Fenerbahče

Eva Carneiro je za Chelsea radila od 2009. godine. U klub ju je doveo Andre Villas-Boas i ostala je sve do sukoba s Mourinhom 2015. godine. Potom je pokrenula privatnu kliniku za sportsku medicinu u Londonu.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2023. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eva Carneiro se vraća nogometu. Kroz posao koji najbolji radi. Pruža liječničku pomoć igračima na terenu. U centar pozornosti svjetske javnosti stigla je 2015. godine nakon sukoba s tadašnjim menadžerom Chelseaja Joseom Mourinhom.

Ona je tada uletjela na teren bez dozvole suca kako bi ukazala pomoć Edenu Hazardu. Mourinho je zbog toga poludio i izvrijeđao je Evu opsovavši joj majku. Eva je ubrzo nakon tog incidenta udaljena iz kluba. Puno teže riječi pale su uz rub terena ('Filha de puta'), a mediji su kasnije objavili priču kako je Carneiro na udar slavnog trenera došla i zbog navodne ljubavne afere s igračem Chelseaja Branislavom Ivanovićem. Prema pisanju britanskih medija, Eva je tada odbila 1.2 milijuna funti ponuđene odštete od strane kluba.

Pravdu je odlučila tražiti na sudu gdje je išla protiv Josea Mourinha i Chelseaja. Dobila je sudske postupke, odštetu i ispriku, te se posvetila privatnim poslovima i otvorila svoju kliniku. Od tada joj je krenulo. Strast s nogometom je Eva Carneiro povezala kupivši si engleskom sedmoligaša Lewes FC, a stručno napreduje budući da surađuje sa specijalističkom klinikom za ortopediju i sportsku medicinu u Kataru, te je bila angažirana i za SP u toj državi.

Ipak, sada je spremna na povratak u nogomet. Turski velikan Fenerbahče uskoro će objaviti i službeno suradnju s 49-godišnjom liječnicom i ona će biti zadužena za igrače prve momčadi istanbulskog kluba. Turski mediji pišu da će biti glavna liječnica kluba.

Eva Carneiro je za Chelsea radila od 2009. godine. U klub ju je doveo Andre Villas-Boas i ostala je sve do sukoba s Mourinhom 2015. godine. Potom je pokrenula privatnu kliniku za sportsku medicinu u Londonu, gdje trenutno i živi sa suprugom s kojim se vjenčala u studenom 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close