Hoće li uspjeti?

Erling Haaland želi pomiriti braću Gallagher

U intervjuu za Viaplay , Haaland je rekao: "Možda im treba norveški mirotvorac da ih okupi."
Sport / Nogomet | 24. 05. 2023. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Erling Haaland u ulozi mirotvorca. Ne, nije riječ o nekim akcijama koje su vezane za rat, već o nečem sasvim drugom. Ubojiti napadač
Manchester Cityja vjeruje kako bi mogao pomiriti slavnu braću Gallagher, Noela i Liama. Haaland je tako prošlog mjeseca nakon velike pobjede nad Arsenalom pozirao s Noelom Gallagherom u svlačionici, a Liam je napravio korak dalje tvrdeći kako želi vidjeti nogometaša zajedno uz sebe na pozornici, navodi The Sun.

Prednost Erlinga je u tome što je jako dobar prijatelj kako s Noelom tako i s Liamom. Baš kao što kaže njihov album iz davne 1994., s grupom Oasis definitivno je svašta moguće. Legendarni bend iz Manchestera, koji je bio perjanica Brit-popa, zajednički je projekt dvojice osebujne braće Noela i Liama Gallaghera.

Njihov buran odnos javnost prati od 1991. kada je bend osnovan, a koji je kulminirao raspadom 2009. Javnost u Engleskoj se navikla na to da se braća godinama javno svađaju, vrijeđaju, zabranjuju jedan drugom izvoditi zajedničke pjesme, pišu statuse i napadaju se po intervjuima.

U intervjuu za Viaplay , Haaland je rekao: "Možda im treba norveški mirotvorac da ih okupi."

Liam je otišao korak dalje i tvrdio da želi superzvijezdu svog kluba na pozornici kada se to dogodi, a norveški napadač je tu ideju uzeo kao jako zanimljivu. Na pitanje da li bi se mogao pridružiti braći Gallagher kao treći pjevač, Haaland je rekao:

"To je dobro pitanje. Naravno da bih mogao, ali to ne znači da i hoću.

Kopirati
Drag cursor here to close