Nakon teškog poraza

Enrique: Rezultat je nepošten

"Sustav? Mislio sam da je to najbolje za ovu momčad i još uvijek to mislim. Rezultat je nepošten, ali takav je nogomet. Čestitam Newcastleu, no rezultat je ipak nerealno visok", poručio je bivši izbornik Španjolske.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2023. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski PSG je doživio težak poraz u drugom kolu Lige prvaka. Jedan od težih u posljednje vrijeme. Nakon 1:4 na St. James parku, mediji su poprilično oštri bili kako prema cijeloj ekipi, tako i prema igračima pojedinačno, ali i treneru Luisu Enriqueu za kojeg su mišljenja da je najveći krivac za poraz.

Međutim, strateg na klupi PSG-a je suprotnog mišljenja. Naime, on kaže kako rezultat i konačna razlika od tri gola ne daje realan uvid u tijek utakmice, no ne bježi od svoje odgovornosti.

"Ja sam trener, ja odlučujem i ja na kraju odgovaram za rezultat. Nismo zaslužili ovoliko izgubiti. Naš cilj je prolazak u osminu finala, skupina je teška, svjesni smo toga, ali i dalje smo drugi. Zadnje utakmice će biti zabavne. Sustav? Mislio sam da je to najbolje za ovu momčad i još uvijek to mislim. Rezultat je nepošten, ali takav je nogomet. Čestitam Newcastleu, no rezultat je ipak nerealno visok”, poručio je bivši izboornik Španjolske.

Kopirati
Drag cursor here to close