Novi skandal

Dvojica nogometaša uhićena zbog silovanja

Policija ih je uhitila na stadionu njihova kluba, a zasad se ni klub ni predstavnici igrača nisu službeno oglašavali.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2024. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi skandal trese engleski nogomet. Za sada su imena nepoznata, tek se tvrdi kako se radi o dvojici igrača iz Premiershipa, istog kluba
koji su uhićeni nakon što ih je neimenovana stranka prijavila silovanje. Identitet nogometaša također nije poznat, a The Sun piše samo da su suigrači i da i jedan i drugi imaju 19 godina.

Policija ih je uhitila na stadionu njihova kluba, a zasad se ni klub ni predstavnici igrača nisu službeno oglašavali. Jedan od nogometaša je uhićen zbog sumnje da je pomogao suigraču da siluje djevojku, a drugi je uhićen zbog sumnje da je počinio silovanje.

Navodi se da se silovanje dogodilo u petak navečer te da su osumnjičeni proveli noć u pritvoru i da su ih ispitivali detektivi. Nekoliko sati nakon silovanja žrtva se javila policiji i službeno ih prijavila. Obojica nogometaša platili su jamčevinu i pušteni su da se brane sa slobode. Najjača svjetska nogometna liga proteklih je godina u nekoliko navrata uzdrmana sličnim slučajevima.

Podsjetimo, najsvježiji primjer jest nogometaš Manchester Uniteda na posudbi u Getafeu Mason Greenwood koji je u siječnju 2022. optužen za pokušaj silovanja svoje djevojke. Poznat je slučaj i Benjamina Mendyja koji je 2021. također optužen za ovaj čin te je završio u zatvoru. Danas je na slobodi te igra za francuski Lorient.

Kopirati
Drag cursor here to close