Ekstremni uvjeti

Dudić: Zločin je igrati u ovakvom terminu

Sport / Nogomet | 24. 07. 2022. u 19:32 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog toga što su na većem broju premijerligaških stadiona u tijeku radovi na postavljanju hibridnog terena, mnogi su prisiljeni igrati na zamjenskim stadionima.

Nogometni savez BiH zbog toga je zabranio dolazak gostujućim navijačima na takve stadionezbog "nemogućnosti sprovođenja pravilnikom propisanih sigurnostnih mjera za prijem i dolazak gostujućih navijača".

Drugi problem je i što takvi stadioni obično nemaju reflektore, pa su Borac i Sarajevo morali početi svoj susret u 17 sati, po najvećoj vrućini.

U Novom Gradu je temperatura bila oko tridesetak stupnjeva, uz veliku vlagu, na što se požalio trener Sarajeva Feđa Dudić nakon 3:1 pobjede svoje momčadi.

"Prije svega čestitam momcima, odigrati meč u 17 sati, evo mi smo pobijedili, a i da nismo rekao bih da je zločin igrati u pet sati po ovom vremenu. Rekao sam u najavi da će Sarajevo doći da igra danas i igralo je. Iako smo primili taj gol iz tog nesporazuma nismo odustali, nastavili smo igrati i te neke greške golmana Borca smo iskoristili i slavili", rekao je Dudić za Arena Sport TV nakon pobjede te nastavio: 

"Nećemo odustati od našeg načina igre i to će biti samo bolje. Odigrali smo danas bez šest igrača, ali to ne znači ništa jer smo odabrali dobar roster i to je odlučilo".

Kopirati
Drag cursor here to close